SIWA TESTING INSPECTION AND CONSULTING CO., LTD.
บริษัท ศิวะ เทสติ้ง อินสเพ็คชั่น แอนด์ คอนซัลติ้ง จำกัด ก่อตั้งโดย ดร.ศิวะ พงศ์พิพัฒน์ ผู้เชี่ยวชาญวิศวกรรมพลังงานและวัสดุ สำเร็จการศึกษา ระดับปริญญาตรี สาขาวิศวกรรมเครื่องกล จากคณะวิศวกรรมศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย ระดับปริญญาเอก เกียรตินิยมอันดับ 1 จากมหาวิทยาลัย สตุตการ์ด สหพันธ์สาธารณรัฐเยอรมนี จดทะเบียนเป็นนิติบุคคลประเภทบริษัทจำกัด เมื่อวันที่ 4 มีนาคม 2525 ทะเบียนเลขที่ 782/2525 (ทะเบียนปัจจุบันเลขที่ 0105525007826) และเติบโตอย่างต่อเนื่องมาตลอดระยะเวลากว่า 30 ปี ปัจจุบันมีทุนจดทะเบียน 54 ล้านบาท
บริษัท ประกอบกิจการให้บริการตรวจสอบและทดสอบทางวิศวกรรม กลุ่มลูกค้าของบริษัทฯ ได้แก่ คลังปิโตรเลียม โรงกลั่นน้ำมันปิโตรเลียม โรงแยกก๊าซ โรงงานปิโตรเคมี โรงงานอุตสาหกรรม ผู้ผลิตและก่อสร้างอุปกรณ์เหล็ก
Chef Rob Hanzer perfectly cooks chickens in a giant rotisserie oven, but the birds are equally delicious roasted on a rack in a home oven.
VIEW MOREChef Rob Hanzer perfectly cooks chickens in a giant rotisserie oven, but the birds are equally delicious roasted on a rack in a home oven.
VIEW MOREChef Rob Hanzer perfectly cooks chickens in a giant rotisserie oven, but the birds are equally delicious roasted on a rack in a home oven.
VIEW MOREOur staff have the experience and qualifications
necessary for complex projects.
Safe inspection, testing and structural surveys at height
or in areas where access is difficult.
IRATA INTERNATIONAL STANDARD.
in order to meet and exceed their
expectations, offering Professionalism,
Ethics, Integrity, and Quality services.
Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicata isis liberavisse id cumisit.
— Gnocchetti Sardi & Pistachio
— Broccoli Rabe Tomato
— Soppressata Black Olive
— Tomato Confit
— White Cheddar
Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicata isis liberavisse id cumisit.
— Gnocchetti Sardi & Pistachio
— Broccoli Rabe Tomato
— Soppressata Black Olive
— Tomato Confit
— White Cheddar
Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicata isis liberavisse id cumisit.
— Gnocchetti Sardi & Pistachio
— Broccoli Rabe Tomato
— Soppressata Black Olive
— Tomato Confit
— White Cheddar
In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.
In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.
The food itself is delightful. A special of sea bass carpaccio is heavy with fragrant olive oil, and shaved roast beef with lashings of mustard butter has that pleasing nose-tickle effect.
METROPOLITAN
Chef Rob Hanzer perfectly cooks chickens in a giant rotisserie oven, but the birds are equally delicious roasted on a rack in a home oven.
NEW YORK TIMES
In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.
In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.
In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.
In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.