ABOUT US

 

SIWA TESTING INSPECTION AND CONSULTING CO., LTD.

บริษัท ศิวะ เทสติ้ง อินสเพ็คชั่น แอนด์ คอนซัลติ้ง จำกัด  ก่อตั้งโดย ดร.ศิวะ พงศ์พิพัฒน์  ผู้เชี่ยวชาญวิศวกรรมพลังงานและวัสดุ    สำเร็จการศึกษา ระดับปริญญาตรี สาขาวิศวกรรมเครื่องกล จากคณะวิศวกรรมศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย ระดับปริญญาเอก เกียรตินิยมอันดับ 1 จากมหาวิทยาลัย   สตุตการ์ด  สหพันธ์สาธารณรัฐเยอรมนี  จดทะเบียนเป็นนิติบุคคลประเภทบริษัทจำกัด เมื่อวันที่ 4 มีนาคม 2525  ทะเบียนเลขที่ 782/2525 (ทะเบียนปัจจุบันเลขที่ 0105525007826)  และเติบโตอย่างต่อเนื่องมาตลอดระยะเวลากว่า 30 ปี  ปัจจุบันมีทุนจดทะเบียน 54 ล้านบาท

 

บริษัท ประกอบกิจการให้บริการตรวจสอบและทดสอบทางวิศวกรรม   กลุ่มลูกค้าของบริษัทฯ ได้แก่  คลังปิโตรเลียม โรงกลั่นน้ำมันปิโตรเลียม  โรงแยกก๊าซ  โรงงานปิโตรเคมี  โรงงานอุตสาหกรรม  ผู้ผลิตและก่อสร้างอุปกรณ์เหล็ก

Home Backup
15390
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15390,bridge-core-2.2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
q

Avocado Gazpacho

Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicata isis liberavisse id cumisit.

  Gnocchetti Sardi & Pistachio

  Broccoli Rabe Tomato

 Soppressata Black Olive

  Tomato Confit

  White Cheddar

q

Asparagus Salad

Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicata isis liberavisse id cumisit.

  Gnocchetti Sardi & Pistachio

  Broccoli Rabe Tomato

 Soppressata Black Olive

  Tomato Confit

  White Cheddar

q

Delmonico Steak

Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicata isis liberavisse id cumisit.

  Gnocchetti Sardi & Pistachio

  Broccoli Rabe Tomato

 Soppressata Black Olive

  Tomato Confit

  White Cheddar

578

CUSTOMER COUNT

998

DISHES SERVED

365

WORKING DAYS

99

EXPERT REVIEWS

q

Lobster Newburg

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

Goan Egg Curry

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

q
REVIEWS
q

The Best International Dishes

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

q

Asian Kitchen Specialties

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

PRESS
Chef Rob Hanzer perfectly cooks chickens in a giant rotisserie
    Sorry, no posts matched your criteria.
q

Smoked Salmon

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

Cappon Magro

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

q